Vacature: coördinator eindredactie 3voor12 Gelderland Vacature: coördinator eindredactie 3voor12 Gelderland

Gezocht: coördinator met uitstekende taal- en schrijfvaardigheid en organisatietalent

, Redactie 3voor12 Gelderland

3voor12 Gelderland is onderdeel van popportal VPRO’s 3voor12 en wordt gemaakt en gerund door vrijwilligers. We zijn op zoek naar een nieuwe coördinator eindredactie voor 3voor12 Gelderland met uitstekende taal- en schrijfvaardigheid en organisatietalent.

3voor12 is het platform van de VPRO, dat sinds 1998 is uitgegroeid tot de meest toonaangevende muziekwebsite van Nederland. 3voor12 Gelderland is een lokale afsplitsing, waar vrijwilligers actualiteiten en achtergronden bieden over de muziekscene in Gelderland.

Wij zijn per direct op zoek naar een coördinator eindredactie die zich parttime op vrijwillige basis wil inzetten. Gemiddeld ben je ongeveer 4 uur per week bezig: als er festivals zijn waar 3voor12 Gelderland verslaggeving van doet (zoals bijvoorbeeld Valkhof Festival, Zwarte Cross) is dat meer.

Als coördinator eindredactie zet je aanstaande artikelen in een overzicht en zoek je eindredacteuren bij de artikelen. Je stuurt eindredacteuren aan die de teksten controleren, aanpassen en die waarnodig delen herschrijven. Je houdt ook, samen met de eindredacteuren, de mailbox van de eindredactie bij.

Als lid van de kernredactie van 3voor12 Gelderland neem je deel aan vergaderingen en bijeenkomsten, waarin veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Takenpakket
- Eindredacteuren aansturen
- Eindredacteuren voorzien van feedback
- Begeleiding nieuwe eindredacteuren
- Mailbox eindredactie bijhouden

Functie-eisen
- Woonachtig in Gelderland, liefst regio Arnhem/Nijmegen
- Uitstekende taal- en schrijfvaardigheid
- Interesse in de Gelderse popcultuur
- Flexibele inzetbaarheid
- Organisatietalent en teamspeler

Wat bieden wij?
Een inspirerende, culturele omgeving met een jong en enthousiast team waarin veel plaats is voor eigen inbreng. Je zit op de eerste rang bij evenementen en concerten.

Geïnteresseerd? 


Stuur een mail met je motivatie naar info3voor12gelderland@gmail.com. Uiteraard kun je hier ook terecht met al je vragen.

nu op 3voor12