3voor12 Gelderland sluit jubileumjaar af met feestelijke awardshow

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Donderdagavond 7 januari 2016 vindt in Luxor Live in Arnhem de uitreiking van de eerste 3voor12 Gelderland Awards plaats.
Deze awardshow, met optredens van veel Gelderse artiesten is het slotakkoord van een jaar vol activiteiten rondom het tienjarig jubileum van 3voor12 Gelderland.
En dat vieren we met onze vrijwilligers, Gelderse muzikanten, andere muziekliefhebbers en uiteraard met jullie, onze lezers.

De awardshow wordt een bijzondere avond waarin een deskundige jury de winnaars bekend maakt, Gelderse acts en artiesten in een unieke samenstelling gaan optreden en acte de présence geeft. Welke meest opvallende Gelderse acts van 2015 gaan er met de 3voor12 Gelderland awards vandoor? De genomineerden worden binnenkort op onze site bekend gemaakt. 

Save the date! Support your locals en koop een ticket!
De kaartverkoop start woensdag 18 november en de kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Luxor Live. Alle informatie over de 3voor12 Gelderland awards vind je op: www.3voor12gelderland.nl
 
3voor12 Gelderland is de lokaalafdeling van VPRO's muziekportal 3voor12 en volgt popmuziek in en uit Gelderland op de voet. Naast het webmagazine organiseert 3voor12 Gelderland ook verschillende activiteiten en programmeren we Gelderse talent bij diverse Gelderse poppodia en festivals.
 
3voor12 Gelderland Awards
Donderdag 7 januari
Tickets: € 10,- te bestellen via www.luxorlive.nl