Vier nieuwe namen Huntenpop

Exclusieve show van Amerikaanse hardrockband Halestorm

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Halestorm, Novastar, Typhoon en FeestDJRuud XXL zijn toegevoegd aan de line-up van de 26e werd al bekend dat de Britse reggaeband UB40 en de Achterhoekse band Shaking Godspeed naar het DRU Park in Ulft komen op zaterdag 15 augustus.

Met trots kunnen we melden dat de Amerikaanse hardrockband Halestorm voor een exclusieve Nederlandse festivalshow naar Huntenpop komt. Deze hardrockband rond zangeres Elisabeth 'Lzzy' Hale won in 2013 nog een Grammy Award in de categorie 'Beste Metal/Hardrock Performance' en zal, naast grote festivals als Sziget en Rock'n'Heim, op 15 augustus op het DRU Park te bewonderen zijn.

Met Typhoon komt de grote winnaar van de Edison Popprijzen naar Ulft. Naast de award voor beste hiphop act, werd namelijk ook de prijs voor beste album, genaamd Lobi Da Basi, in de wacht gesleept. Met Achterhoeker en producer/gitarist Dries Bijlsma als belangrijke man in zijn band, speelde Typhoon het afgelopen jaar festivals als Lowlands en Noorderslag helemaal plat. Wij kunnen dan ook niet wachten om Typhoon en zijn band, op wat zowat de geboortegrond is van gitarist Dries Bijlsma, op het DRU Park aan het werk te zien. Feest gegarandeerd.

Na vier jaar wachten kwam afgelopen jaar dan eindelijk zijn nieuwe album Inside Outside uit. Het was het wachten meer dan waard en dat zal frontman Joost Zweegers met zijn Belgische band Novastar live gaan bewijzen op zaterdag 15 augustus. Vorig jaar zette hij op de vrijdagavond de tent al volledig op z’n kop en dit jaar komt hij terug met een exclusieve en extra grote show. Met extra decor, feestkanonnen, opblaasboten, krokodillen, polonaises; je kunt het zo gek niet bedenken.

FeestDJRuud XXL zal de Festilife tent op zaterdagavond, als afsluiter, compleet op zijn kop zetten.

De komende weken worden er nog veel meer namen bekendgemaakt.