Op zondag 19 januari vindt Afterslag plaats. Acht bands en artiesten spelen in het café en de popzaal van de Gigant in Apeldoorn. Zij staan eerder deze week op het Groninger muziekfestival Eurosonic-Noorderslag en reizen door naar Apeldoorn voor iedereen die wil genieten van een mooie selectie aan highlights uit het programma. Wil jij hier gratis naartoe? Lees dan gauw verder!

Het programma van Afterslag werpt een veelbelovende blik op de muzikale toekomst. Zo stal The Silverfaces laatst nog de show in De Wereld Draait Door, is The Benelux net benoemd tot Serious Talent op 3FM, werd Rita Zipora door 3voor12 geselecteerd als een van de 12 meest veelbelovende Nederlandse artiesten voor 2014 en is muziekblad OOR vol lof over The TS Eliot Appreciation Society.

Wil jij hier naartoe? Afterslag geeft 2x2 kaarten weg als je een mailtje stuurt naar info3voor12gelderland@gmail.com met het juiste antwoord op de volgende vraag: welke artiest is te zien op Afterslag en hoort tevens bij de 12 van 3voor12 2014?