Vacature coördinator social media

Redactie 3voor12 gelderland ,

3voor12 gelderland is onderdeel van popportal VPRO’s 3voor12 en wordt gemaakt en gerund door vrijwilligers. We zijn op zoek naar een coördinator social media met een gevoel voor nieuwswaarde en een voorliefde voor popmuziek.

Wie zoeken wij?
3voor12 gelderland is op zoek naar een social mediafanatiekeling die verspreid over de week circa vijf uur over heeft. Iemand met veel interesse in de Gelderse popmuziekscene. Iemand met een gevoel voor nieuwswaarde. Iemand die in een paar seconden van een nieuwsbericht een leuke Facebookpost maakt. Iemand die een interview kan samenvatten in 140 tekens en dit op Twitter knalt. Iemand die weet hoe je klikkers laat doorklikken en iemand die likers laat liken.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

3voor12 gelderland
3voor12 gelderland is onderdeel van popportal VPRO’s 3voor12 en wordt gemaakt en gerund door vrijwilligers. Behalve het webmagazine organiseert 3voor12 gelderland verschillende activiteiten, zoals clubavonden in poppodium Merleyn en op andere plaatsen in Gelderland. Op dit moment worden social media nog niet optimaal ingezet en daarom zijn we op zoek naar iemand die hier een mooie uitdaging in ziet.

Wij bieden jou

- een ervaringsplek om je pr-/social mediatalent verder te ontwikkelen in de culturele sector;
- veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng;
- een plek in een leuke en betrokken kernredactie;
- een gastenlijstplek tijdens de 3voor12 gelderland clubavonden.

Stuur een korte motivatie waarom je geïnteresseerd bent in deze functie en wij jou moeten kiezen vóór vrijdag 14 maart naar Joost Amory: 3voor12nijmegen@gmail.com.