Klarendal Live! biedt romantisch alternatief op Koningsdag Klarendal Live! biedt romantisch alternatief op Koningsdag

25 Arnhemse acts door Arnhems Talent en Huis van Puck bijeengebracht op drie podia

, Robert Koekkoek

Klarendal Live! biedt romantisch alternatief op Koningsdag

25 Arnhemse acts door Arnhems Talent en Huis van Puck bijeengebracht op drie podia

Robert Koekkoek ,

In de Arnhemse wijk Klarendal, midden in het modekwartier, vindt op Koningsdag het eerste Klarendal Live! festival plaats. Arnhems Talent, Huis van Puck en de horecazaken goed.proeven en CASPAR slaan de handen ineen met als resultaat een programma met 25 vooral Arnhemse acts. CASPAR en goed.proeven plaatsen samen drie podia op hun terrassen aan de Sonsbeeksingel / Elly Lamakersplantsoen. Het is een romantische alternatief voor de massale evenementen in de binnenstad.

Montmartre
Arnhems Talent organiseert maandelijks een programma in Mahler/Musis Sacrum met nieuwe of al gevestigde Arnhemse talenten. Huis van Puck is het centrum voor amateurpodiumkunsten in Arnhem en Gelderland met een breed scala aan theater- en muziekactiviteiten. De initiatiefnemers hebben voor ogen dit stukje Klarendal de sfeer van een Arnhems Montmartre mee te geven. Arnhems Talent wil vaker buiten de muren van Musis Sacrum, en in de openlucht, Arnhemse talenten in de spotlights zetten.

Programma
In de middag spelen onder meer: Achterdochtig, Jurgen Rijkers, Miriam Moczko, Lisa Kezer, Aniek Maren, Ambre Jane, Julian Hertz en Arnhemland. 's Avonds treden onder meer op: Nanko Soul, Jan-Willem van Opstal, Nina Vine, Marcel Verbeek en Moonck. Het programma van Klarendal Live! start om 14.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland