Typhoon opent zondag van Festival De Oversteek Typhoon opent zondag van Festival De Oversteek

Smaakmaker van 2014 speelt akoestische set

, Redactie 3voor12 gelderland

Typhoon opent zondag van Festival De Oversteek

Smaakmaker van 2014 speelt akoestische set

Redactie 3voor12 gelderland ,

Festival De Oversteek opent de zondag met een hele speciale act: Typhoon. Deze rapper mag met recht de smaakmaker van 2014 genoemd worden. Hij sleepte twee weken geleden nog de 3voor12 Award in de wacht voor zijn album Lobi Da Basi.

Als een wervelwind bestormt rapper Typhoon de Nederlandse muziekscene. Hij is de publiekslieveling van menig festival. Typhoon is meer dan alleen een rapper: hij is een dichter, muzikant en top entertainer. 
 
Speciaal voor Festival De Oversteek speelt Typhoon een intieme akoestische set, die je niet mag missen. Op zondag 5 oktober staat hij vanaf 12.30 uur op Landgoed De Doornik in Bemmel. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website: www.festivaldeoversteek.nl. Hier vind je ook alle informatie over programma en locaties. 
 
Festival De Oversteek
Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober is er op twintig locaties in de uiterwaarden en langs de oevers van de Waal theater, dans, muziek, literatuur en beeldende kunst.
Met onder andere: Broeder Dieleman, Dimitri Verhulst, Wolf In Loveland, Bewilder, , Hanneke Hendrix & Jaap Robben, Ingmar Heytze & Johan Borger, Space Cowboys, Susanne Roos en Bird On The Wire. 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland