Split album Antillectual en Anti-Flag Split album Antillectual en Anti-Flag

Ook Europese tour met Ten Foot Pole

, Redactie 3voor12 gelderland

Split album Antillectual en Anti-Flag

Ook Europese tour met Ten Foot Pole

Redactie 3voor12 gelderland ,

Het Nijmeegse punkrocktrio Antillectual timmert aan de weg. Vanaf augustus touren Willem, Riekus en Toon door Europa met Ten Foot Pole. Daarnaast vroeg Anti-Flag de band om mee te werken aan de 7-inchserie 20 Years Of Hell.

Niet alleen heeft label A-F Records Antillectuals nieuwste album Perspectives & Objectives uitgebracht, Anti-Flag heeft Antillectual ook uitgenodigd mee te werken aan 20 Years Of Hell. Deze reeks bestaat uit zes vinyl-singles met heropgenomen versies van Anti-Flag en één nieuw nummer. De band nodigde zes bands uit om op de B-kant van de ep’s te verschijnen. Als enige Europese band in deze 7-inchserie is Antillectual vereerd om mee te doen. Anti-Flag is een band waar Antillectual mee is opgegroeid en die hen zowel muzikaal als politiek inspireerde.
 
Kant A: Anti-Flag - The General Strike & Close My Eyes
Kant B: Antillectual - Soundtrack & To All Members of Parliament
 
Antillectual vertrekt eind augustus met Ten Foot Pole op een lange Europese tour. De Californische skatepunklegendes hebben tien jaar niet in Europa getourd en vergezellen Antillectual naar Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië, België en Nederland. Naast dit mooie nieuws kondigt Antillectual een split single aan met Anti-Flag, de politiek getinte jubilaris uit Pittsburgh. 
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland