Jacobiberg zoekt bands en singer-songwriters omgeving Arnhem Jacobiberg zoekt bands en singer-songwriters omgeving Arnhem

Wil jij een onvergetelijke ervaring?

, Redactie 3voor12 gelderland

Jacobiberg zoekt bands en singer-songwriters omgeving Arnhem

Wil jij een onvergetelijke ervaring?

Redactie 3voor12 gelderland ,

Popcentrum Jacobiberg is op zoek naar acts uit Arnhem en omgeving die op zondag 28 september willen spelen op de oefenruimteconcerten. Wil jij optreden tijdens het intiemste popfestival van Arnhem met het grootste programma?

Bands spelen volgens het plug-en-play-principe miniconcerten van twintig minuten in de vier oefenruimtes en de grote zaal van de Jacobiberg. In ieder oefenhok past dan nog net dertig tot veertig man publiek. Vorig jaar speelden 43 acts een set tijdens de oefenruimteconcerten. 
 
Tijdens de oefenruimteconcerten zijn (naast de fans, pers en fotografen) bands elkaars publiek, de uitgelezen kans om eens te kijken wat je collega’s in het oefenhok naast je elke week uitvreten! Bands uit Arnhem en omgeving kunnen zich nu al inschrijven. Elke band die zich inschrijft voor half augustus kan mee op de poster. Door in te schrijven, blijf je bekend bij de organisatie van de Jacobiberg. Zo kan er van je contactgegevens gebruik worden gemaakt om je aan te dragen voor de programmering van verschillende evenementen en word je op de hoogte gehouden van activiteiten.
 
Voorwaarden om te spelen zijn:
- Alleen bands uit Arnhem of omgeving worden geselecteerd;
- Bands kunnen alleen gebruik maken van de aanwezige backline;
- Een set van twintig minuten;
- Geen gage of onkostenvergoeding (wel consumptiebonnen);
- Je moet beschikbaar zijn op zondag 28 september.
 
Uiteraard richten we naast de oefenruimtes ook een speciale plek in voor de singer-songwriters, dus singer-songwriters zijn ook van harte welkom!
 
Speel je in een band of ben je een singer-songwriter en wil je deel uitmaken van dit aparte festival? Schrijf je dan vóór 18 september in via www.jacobiberg.nl of bel met 026-4422106 voor meer informatie. De acts spelen tussen 13.30 en 18:00. 
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland