3voor12 gelderland zoekt vrijwilligers

Schrijvers en fotografen gezocht

Redactie ,

3voor12 gelderland is één van de regionale afdelingen van VPRO’s muziekportal 3voor12, hét crossmediale muziekplatform. Gelderland is een grote provincie en wordt daarom vanuit drie kernen gecoördineerd: Arnhem, Nijmegen en de Achterhoek. Een team van gedreven vrijwilligers laat je via reportages, interviews, recensies en andere muzikale content zien wat er op lokaal muziekgebied gebeurt. Daarnaast organiseren we geregeld eigen evenementen. De focus ligt altijd op lokale artiesten en evenementen.
Ben je geïnteresseerd in de Gelderse muziekcultuur en heb je zin om hier met een groep enthousiaste mensen verslag van te doen en evenementen te organiseren? Lees dan verder!

Wat zoeken we?
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar schrijverstalent en fotografen voor een parttime functie op vrijwillige basis.
 
Schrijvers
Als schrijver heb je een goed gevoel voor taal, een scherpe pen, ben je niet bang je eigen mening te geven, maar kan je ook goed tegen opbouwende kritiek. We zoeken veelzijdige schrijvers die het leuk vinden om te (leren) nieuwsjagen, te interviewen, concerten en cd's te verslaan en mooie achtergrondartikelen te schrijven. Uiteraard word je overal in begeleid. 
 
Fotografen
Als fotograaf maak je foto's tijdens concerten en festivals, maar je staat er ook voor open om portretten te maken bij interviews of om opzichzelfstaande fotoseries te maken. Je hebt talent, bent creatief en in het bezit van een spiegelreflexcamera.
 
Wat krijg je ervoor terug?
Je doet journalistieke werkervaring op met een jonge internetredactie, bouwt een netwerk op in de (pop)muziek, en uiteraard mag je gratis naar de concerten en festivals die je verslaat. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de site.
 
Interesse?
Voor de vacature geldt: ervaring is een pré maar geen must. We willen ook een leerschool zijn voor beginners. Enthousiasme en passie is een must! Dus heb jij liefde voor lokaal, alternatief, underground muziek, een computer, pen en/of camera en een paar uurtjes per week over? Meld je dan snel aan!
 
Stuur een mailtje met je motivatie naar
3voor12arnhem@gmail.com, t.a.v. Phebe Kloos voor de kern Arnhem
3voor12nijmegen@gmail.com, t.a.v. Ruby Zwart voor de kern Nijmegen
achterhoek@3voor12gelderland.nl, t.a.v. Taggi Eenstroom voor de kern Achterhoek

Ook met vragen kun je bij hen terecht.

Niet twijfelen, gewoon doen!