WIN! 2x2 kaarten voor John Coffey, Traumahelikopter en Bullerslug

Donderdag 16 mei in Luxor Live

Win gratis kaartjes voor uw dagelijkse dosis gehoorschade! Luxor Live en Willemeen presenteren:

Bullerslug

Bullerslug is op z'n eigen manier een veteranenband, bestaande uit muzikanten en randdebielen van bands als Aux Raus, Elle Bandita, Devil's Blood, Malkovich, Houses en Carceri. De bandleden kennen het klappen van de zweep, de nachten vol drank, hard geworden kadetjes met goedkope kaas en zwetende pubers in jeugdsozen van Roggel tot Sexbierum.

Traumahelikopter

Is Traumahelikopter almachtig? Ja! Vertelt Traumahelikopter de waarheid? Ja, dat doet Traumahelikopter. Doet de waarheid pijn? Die van Traumahelikopter doet pijn ja. Moeten wij onze stoutste schoentjes aantrekken om dit optreden bij te wonen? Ja fijne fluiters, dat moet, het is namelijk keihard! De mannen uit Groningen Noord knallen een mix van rock’n roll, obscure country, punk, grunge en garage waar de honden geen brood van lusten. Traumahelikopter is een driekoppig sloopbedrijf met de verre gaande ambitie alles en iedereen te bekeren tot dit donkere geloof. Praise the lord! Traumahelikopter that is!

John Coffey

Is inderdaad die uit de kluiten gewassen zwarte man uit The Green Mile. Wij hebben het hier echter over de band John Coffey. Deze vijf Utrechters maken u helemaal kapot! Ze zijn onze punkrockhoop in angstige tijden. Tijdens Eurosonic wisten ze al menigeen tot headbangen te bewegen en ook de Luxor zal een grote ja-knikkende beweging worden. Verwacht veel geschreeuw van zowel band als gitaar. John Coffey voor uw dagelijkse dosis gehoorschade!

Win kaartjes

Win 2 x 2 kaartjes door antwoord te geven op onderstaande vraag:

In welk land heeft de band John Coffey zijn plaat opgenomen?

A: Zweden
B: Disneyland
C: Taka Tuka land

Stuur je antwoord voor 15 mei 23:57 uur naar 3voor12arnhem@gmail.com (oordopjes niet inbegrepen – een geniale avond wel).