De paashaas deelt kaartjes uit…

…voor een megafunkpsychozweetisfijnpaasweekend in Arnhem

Phebe Kloos ,

Eind maart staat ons een waar paasfeest te wachten. En dan hebben we het niet over de verstopte paaseieren in de tuin of over de paastakken in de vensterbank, maar over de paaspopzalen in Arnhem. Normaalgesproken wijden we hier geen artikel aan, maar dit gaat zo'n tof, dynamisch, hectisch en o-mijn-god-ik-kan-geen-keuze-makenweekend worden, dat we er voor deze keer graag aandacht aan besteden. Bovendien willen we jullie er allemaal bij hebben, dus delen we ook nog eens kaartjes uit!

De tips

Voor het beste gerecht moet je deze Pasen niet langs bij je schoonfamilie, maar op stap in Arnhem. Op het paasmenu staan namelijk:

PopupKlup

Het laatste weekend van de PopupKlup. Hij gaat echt, nee echt, dicht! Maar niet zonder afscheid! De klup wordt op zijn kop gezet, zakdoeken worden gratis weggegeven en in een photobooth maak je de laatste kiekjes. Op vrijdag wordt de klup getransformeerd tot een Londense kelder als Work Them, the new kid on the block, langskomt met de nieuwste UK bass-, garage-, house- en technotunes. Op zaterdag zorgt Ricardo Tobar ervoor dat je op zijn groovy tunes, punky, elektronische, bombastische en newage shoegaze de mooie woonkamer met een snik en een lach, na de dansavond van je leven, zult verlaten.

Luxor Live

Ook in Luxor kunnen elektroliefhebbers zo blij zijn als kinderen met de keukenmini’s van de Albert Heijn. Op zaterdagavond kun je je paasstok uit de kast halen voor de zesde editie van FABRIK. Niemand minder dan discoheld Todd Terje komt langs met een uiterst dansbare mix van disco en house. Naast Terje mogen onze Gelderse technomeesters Daan Kemperman & Tammer (bekend van Oostblok) ons verwennen met een fijne techhouse set. Tot slot komen ook nog FABRIK-residents Diagram & Baart met deep, UK experimental deuntjes.

Popcentrum Jacobiberg

Vergeet chocolade-eieren en Berghain, voor het echte lekkers gaan we zaterdag en zondag naar de Jacobiberghain voor de Paasconcerten. Het jaarlijkse festival met een lokaal programma dat een mengeling is van beginnende en gevorderde artiesten met een programma dat variëert van live metal tot intieme pop tot stoner en elektro met bananen en de wederopstanding van Jezus Christus.

Willemeen

Allemaal nog te zoetsappig? Voor een goede dosis hardcore en metal, onder het genot van een kopje soep (ja echt) en wat paaseieren kun je zondag je hart ophalen in Willemeen met Easter Bash. Hardcoreband Have it All uit Italië en de metalband As I Rise sluiten hier vandaag hun Europese tour af. Ze delen het podium met lokale uitblinker Ashes of Many en het altijd vette Despicable Heroes.

De maandag kun je natuurlijk gebruiken om uit te brakken in bed onder het genot van een matse met suiker.

Win kaartjes

De paashaas van 3voor12 gelderland heeft in zijn mandje:

  • 2 x 1 entreebewijs voor het closing weekend met Work Them / Dark sky op 29 maart in de PopupKlup;
  • 2 x 1 entreebewijs voor het closing weekend met Ricardo Tobar op 30 maart in de PopupKlup;
  • 1 x 2 entreebewijs voor FABRIK op 30 maart in Luxor Live;
  • 2 x 5 consumptiemunten voor de Paasconcerten op 30 en 31 maart in Jacobiberg;
  • 2 x 2 entreebewijzen voor Pandorum op 30 maart in de Willemeen (dit is niet het bovenstaande paasevent Easter Bash, want deze is gratis toegankelijk - Pandorum is een verwoestende, zware Britse hardcore- en terror/thunderhouse-avond).

Wat moet je doen?

Stuur een e-mail met de tekst 1 ei is geen ei, 2 ei is een half ei, drie ei is een paasei + waarvoor je kaartjes wilt winnen vóór 28 maart 23:57 uur naar info@3voor12gelderland.nl. Easy does it!

Vrolijk Pasen!