Hooikoorts: Bevrijdingsfestival Wageningen 2012

Go Back To The Zoo doet met de helikopter Wageningen aan

Ook in Wageningen wordt op 5 mei weer uitgebreid de vrijheid gevierd. De heren van Go Back To The Zoo doen als ambassadeurs van de vrijheid dit jaar Wageningen aan.

De ambassadeurs van de vrijheid zijn dit jaar Alain Clark, Go Back To The Zoo en Nick & Simon. Zij zullen namens het Nationaal Comité 4 en 5 mei de ‘vrijheid doorgeven’ met de helikoptertour langs verschillende bevrijdingsfestivals in Nederland. Go Back To The Zoo zal een optreden verzorgen op het bevrijdingsfestival in Wageningen.

Op het hoofdpodium in Wageningen treden naast Go Back To The Zoo de volgende artiesten op: Miss Montreal, Fishbone, Chef’Special, Kraantje Pappie, Back Alive, Krystl en Racoon.

In totaal telt het Bevrijdingsfestival Wageningen zestien verschillende muziekpodia, met een veelzijdig en afwisselend programma voor jong en oud. Naast optredens van een groot aantal bands vinden er op de diverse pleinen ook workshops plaats en zijn er verschillende andere publiekstrekkers. Het thema ‘Vrijheid Wereldwijd’ staat centraal. De invalshoek is dit jaar ‘Vrijheid geef je door’.

Website 4 en 5 mei Wageningen