Win kaarten voor Ben Caplan

13 april in Gigant

De man met de meest rauwe stem en grootste baard is terug in Nederland. 3voor12 gelderland mag 1x2 vrijkaarten weggeven!

The beard is back! Na eerder te hebben gezegevierd op onder andere Motal Mozaïque en Into The Great Wide Open, is de man met de meest rauwe stem en grootste baard van Canada weer terug in Nederland voor een kleine tour. Achter die grote baard schuilt een muzikale paljas van slechts vijventwintig jaar jong, die met zijn doorleefde strot en mix van jazz, blues, folk en klezmer ieder publiek aan zich kan binden en tot grote hoogten weet op te zwepen. Of, zoals VPRO's 3voor12 al schreef: “Wat een fenomeen, die Ben Caplan. Met wijd opengesperde ogen preken als een buitenzinnige priester die zijn gemeenschap in extase brengt, dat zie je niet zo vaak.”

Op 13 april staat Ben Caplan in de theaterzaal van Gigant in Apeldoorn. Gelukkig is daar voldoende ruimte voor het podium om van de stoelen af te komen, je mee te laten voeren door Ben en een dansje te wagen. 3voor12 gelderland mag 1x2 kaarten weggeven voor deze show. Beantwoord de volgende vraag en stuur je antwoord naar prijsvraag@3voor12gelderland.nl.

In Apeldoorn zal Ben Caplan solo optreden, maar doorgaans doet hij dit met zijn band. Hoe heet deze band?

Ben Caplan + Dead Fingers @ Gigant, Apeldoorn | Zaterdag 13 april 2013 | Aanvang: 21:00 | Entree: €12,50.