Nieuwsflits: beats bakken met Rather Real

Winnaar van de publieksprijs categorie Hiphop van de Grote Prijs van Nederland, Rather Real, geeft vanaf 7 januari een cursus beatmaking in de Lindenberg Aldenhof.

JC Staddijk en de Lindenberg Aldenhof organiseren samen met producer/dj Rather Real de cursus Beatsbakken met Rather Real.

Het maken van een goede beat is ergens vergelijkbaar met koken. Eerst begin je met het zoeken van de juiste ingrediënten waarmee je wilt gaan werken, om daarna pas iets moois te bereiden. Met behulp van de juiste tools en recepten ga je vervolgens aan de slag in een goede keuken om dingen op smaak te brengen en te zorgen voor een mooie structuur, teneinde uiteindelijk met een goede mix tot een ambachtelijk bereid eindproduct te komen.

Rather Real, de helft van hiphopduo Discipline & Rather Real, winnaar van de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland 2012, timmert succesvol aan de weg als artiest en producer. Neem een kijkje in de keuken van Rather Real en leer in acht zorgvuldig behandelde stappen de basis van het maken van een goede beat. Voor meer info en aanmelding mail naar Rather Real.

De cursus vindt plaats in de Lindenberg Aldenhof van 19:15 tot 21:15. Deelname is gratis!

Beatsbakken vindt plaats op de volgende dagen:
Maandag 7 januari
Maandag 21 januari
Maandag 4 februari
Maandag 18 februari
Maandag 4 maart
Maandag 18 maart
Maandag 8 april
Maandag 22 april