Paradiso wordt even punktempel

Voor cd-presentatie van Punk's Not Deaf

Redactie 3voor12 gelderland ,

Op zondag 24 februari verandert poptempel Paradiso even in een punktempel. Dan wordt namelijk Punk's Not Deaf gepresenteerd: een uniek album met twee spoken word-acts en 36 punkbands, waaronder de Nijmeegse heren van The Bips. De plaat is een initiatief van Maarten Luijendijk, eigenaar van alternatief café Soundgarden in Amsterdam en muzikant met een roemrucht punkverleden.

Het idee voor de verzamelplaat werd door Luijendijk gelanceerd op de Facebookgroep 'Punk Rock Nederland'. Enthousiaste reacties alom. Binnen no time kwamen de aanmeldingen binnen, van oude rotten tot nieuwe garde. In Bunt Studio’s in Utrecht namen de bands de nummers voor de plaat op. Deze laat een breed spectrum horen van punkmuziek anno 2013. Oude en nieuwe bands van Nederland tot Paramaribo tonen de diversiteit van de punkrocksound. De dubbelelpee op blauw vinyl komt uit op independent label Repunkerator Records. Punk's Not Deaf is ook beschikbaar als digitale download via Itunes.

Zondag 24 februari om 16:00 is de cd-presentatie van Punk's Not Deaf in de grote zaal van Paradiso, dat voor deze gelegenheid even in een punktempel verandert. De middag duurt tot 20:00 uur, daarna is er een afterparty in cafe Soundgarden. Bands die spelen zijn The Bips, Bomba Roja, Bep, Neuroot, Backbiter, Katie Kruel, Kecks Modern, The Vopos en Disturbance. Spoken word is er van G.W. Sok en Natasha Gerson en verder zijn er filmpjes, dj's en punkmerchandise. Presentatie is in handen van Dolf Jansen en tickets kosten €5,- (inclusief lidmaatschap). Kaartverkoop gaat via Paradiso.

Meer informatie: www.paradiso.nl + www.facebook.com/repunkeratorrecords.