Nieuwsflits: inschrijving Paasconcerten geopend

Het jaar is nog maar net op gang en Popcentrum Jacobiberg in Arnhem is al bezig met Pasen! Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de roemruchte Paasconcerten. Komt je uit Arnhem of omgeving? Heb je een set van dertig minuten? Schrijf je dan in!

Dit jaar vinden de Paasconcerten plaats op 30 en 31 maart. Bands uit Arnhem en omgeving kunnen zich door middel van het inschrijfformulier inschrijven. De inschrijving loopt tot begin februari.

De Paasconcerten vormen het oudste festival van Arnhem. Ook dit jaar zal een selectie van beginnende en gevorderde bands uit Arnhem en omgeving het podium betreden.

De Paasconcerten garanderen een bomvolle zaal met supersfeer, veel publiciteit, een complete backline en professioneel geluid. Bands krijgen geen vergoeding of gage voor de optredens.

De Jacobiberg heeft veel contact met andere Arnhemse podia en festivals, verzorgt coaching en verhuurt oefenruimtes, dus zelfs als je niet geselecteerd wordt voor de Paasconcerten is het slim om van je te laten horen.