Moss, Kim Janssen, Town of Saints en meer naar Grasnapolsky 2014

Redactie 3voor12 gelderland ,

Grasnapolsky, het intieme winterfestival dat in februari neerstrijkt in Radio Kootwijk, maakte vandaag een groot deel van de programmering bekend. Wie de morsecode wist te ontcijferen, stuitte op namen als Moss, Kim Janssen, Town of Saints, The Future's Dust en Wooden Saints.

Zo vlak voor de feestdagen is het blijkbaar de ideale tijd om met festivalnamen te smijten. Na Down The Rabbit Hole en Fortarock komt nu ook Grasnapolsky met een lading aansprekende namen. Het intieme winterfestival, dat volgend jaar februari plaatsvindt op het zenderpark Radio Kootwijk, onthult vandaag een festivalposter. Daarop, geheel in stijl, een aantal namen in morsecode. Zo ziet dat er uit:

-- --- ... ...

.-- . ...- .- .-..

-.- .. -- / .--- .- -. ... ... . -.

--. .- .-. -.. .-

-.- .-.. .- .-. .- .-.. ...- . -.

.-- --- --- -.. . -. / ... .- .. -. - ...

-. ..- -. --- / -.. --- ... / ... .- -. - --- ...

-- --- ... - / ..- -. .--. .-.. . .- ... .- -. - / -- . -.

- .... . / ..-. ..- - ..- .-. . ... / -.. ..- ... -

.- ..-. - . .-. .--. .- .-. - . . ...

- --- .-- -. / --- ..-. / ... .- .. -. - ...

-.. --- ..- --. .-.. .- ... / ..-. .. .-. ...

Voor wie minder bedreven is in morsecode: het gaat om Moss, The Future's Dust, Kim Janssen, Town of Saints, Weval, Klarälven, Douglas Firs, Nuno Dos Santos, Most Unpleasant Men, Afterpartees, Garda en Wooden Saints. Een groot deel van de programmering is daarmee bekend. 

Grasnapolsky vindt plaats op 15 en 16 februari 2014. Een dagkaart voor 15 februari kost 30 euro, voor een passe-partout (zonder overnachting) betaal je 50 euro. Info en reserveren via www.grasnapolsky.nl.