Guano Apes en The Toy Dolls exclusief naar Huntenpop

Ook Navarone en Jaimi Faulkner toegevoegd aan line-up

Redactie 3voor12 gelderland ,

Guano Apes, The Toy Dolls, Navarone en Jaimi Faulkner zijn toegevoegd aan de line-up van Huntenpop. Het festival vindt op 24 augustus plaats in het DRU Park in Ulft.

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk komt Huntenpop dan met de namen van rockbands die op 24 augustus het podium zullen beklimmen. Zo is er het Duitse Guano Apes, bekend door hits uit de jaren negentig als Open Your Eyes.

Ook pretpunkband The Toy Dolls geeft een show weg op het Ulftse festival. Dat is niet voor het eerst: de muzikanten deden dit ook al tijdens de editie van 2007. Waarschijnlijk passeren nu ook klassiekers als Nelly The Elephant en I'm A Telly Adict de revue.

De Gelderse rockers van Navarone brachten vorig jaar debuutplaat A Darker Shade Of White uit en speelden vervolgens in verschillende poppodia en op diverse festivals. Op 24 augustus op Huntenpop.

De organisatie maakte eerder al bekend dat onder andere Ilse DeLange, Tenement Kids, Kensington, Mister & Mississippi en Handsome Poets geboekt zijn.

De voorverkoop is inmiddels gestart via www.huntenpop.nl, Cigo Ulft en Primera Ulft. Kaarten voor de zaterdag kosten 35 euro.