De concerttips voor deze week De concerttips voor deze week

Rangda, Popronde Wageningen, Charlie Jones' Big Band en Club 3voor12 gelderland

, redactie

De concerttips voor deze week

Rangda, Popronde Wageningen, Charlie Jones' Big Band en Club 3voor12 gelderland

redactie ,

Aan optredens is geen gebrek in Gelderland. Soms zie je letterlijk door de bomen het bos niet meer. 3voor12 gelderland helpt je graag op weg voor de komende week. Kortom, onze tips!

vrijdag 5 oktober | Charlie Jones'Big Band | Merleyn | Arnhem

 


In 2011 stond Charlie Jones' Big band op festival de-Affaire en vrijdag 5 oktober komen ze naar Arnhem om in Luxor Live hun nieuwe album te spelen. Jones is de jongen die je zo nu en dan tegenkomt, de jongen waarbij je steevast afvraagt: “Kan die vent dan alles?” Welnu, dat kan hij. Charlie Jones is een gevierd kunstenaar en bovendien een buitengewoon goede muzikant. Zijn muziek is niet makkelijk in een hokje te plaatsen maar denkt u Delta Blues met zo nu en dan een flinke Tom Waits uitschieter. Check de 3voor12 luisterpaal voor hun nieuwe album Until I Get Bald!

We mogen 2x2 kaarten weggeven! Mail het antwoord op de volgende vraag voor 4 oktober 23:57 uur naar info@3voor12gelderland.nl


 

zondag 7 oktober | Rangda | Merleyn | Nijmegen


Op zondag 7 oktober speelt Rangda in Merleyn. Wie? Rangda is de Balinese duivelse en kwaadaardige koningin van een vampierensoort. Zij is er enkel op uit om totale chaos te scheppen door dood en verderf te zaaien. Buiten dat is het ook een noise-/rock-trio dat bestaat uit onder andere de gitaristen van Sun City Girls, Six Organs of Admittance. Hun nieuwste album kun je beluisteren op de 3voor12 luisterpaal.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland