3voor12's Hollandse Nieuwe-podium op Popronde Wageningen 3voor12's Hollandse Nieuwe-podium op Popronde Wageningen

Donderdag 4 oktober in Café de Overkant

3voor12's Hollandse Nieuwe-podium op Popronde Wageningen

Donderdag 4 oktober in Café de Overkant

De Popronde is inmiddels op stoom en keert 4 oktober terug in Gelderland, en wel in Wageningen. Vanaf 19.30 uur kun je in de binnenstad genieten van 26 bands op 13 podia. En ook in Wageningen is er dit jaar een speciaal 3voor12 Hollandse Nieuwe-podium!

Donderdag 4 oktober is de Popronde terug in Gelderland, en wel in Wageningen. 26 bands op 13 podia, die allen gratis te bewonderen zijn. Café de Overkant is voor de gelegenheid omgetoverd tot 3voor12's Hollandse Nieuwe-podium met optredens van Kid Totem, Hamertje Tik, Nouveau Vélo en OneManWolfPack.

Kid Totem
Kid Totem is ontstaan uit de samenwerking van akoestische 'kid' Vincent de Bel (ex-Pop Zavs FFF, The Ticket That Exploded) met 'electro-kid' Rick van der Ree (ElectRick), beiden woonachtig in Amsterdam. Eclectische indierock met een snufje elektronica, die even vaak ontspoort als ingetogen blijft.

Nouveau Vélo
Healing pop uit Helmond, geschikt voor en na een kater. Een kater omdat je dat ene deuntje of die rinkelende gitaren niet uit je hoofd kan krijgen. Gruizige liedjes, urgent of dromerig of beide, Nouveau Vélo houdt de vaart erin. Do-It-Yourself-geen-hi-fi-recht-voor-je-raap-stiekem-achter-je-rug-gitaar-bas-drums.

Hamertje Tik
Hamertje Tik is het alter ego van beatproducer en drummer Joris Feiertag uit Amsterdam. Zijn elektronische muziek laat zich het beste omschrijven als een mix van instrumentale hiphop, dubstep, ambient en jazz. Live bespeelt de energieke Hamertje Tik zijn drums, synths, en draait hij zijn producties aan elkaar met Ableton Lives pads en controllers; een genot voor oor én oog!

OneManWolfPack
OneManWolfPack mengt alle muzikale stromingen tot een energieke mix van pop, rock en disco. Live maken de vintage synthesizers, gitaren, piano, drums en catchy zanglijnen de sound, de beamers de visuals. OneManWolfPack verbouwt de kleinste kroeg tot King Size Disco.

Bekijk hier het volledige programma van de komende Popronde in Wageningen.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland