Arnhem op een na laatste stop Popronde in Gelderland

Vrijdag 12 oktober Hollandse Nieuwe-podium in Cafe The Stage

Vrijdag 12 oktober maakt het grootst reizende popfestival van Nederland de op een na laatste stop in Gelderland, en wel in Arnhem. Vanaf 19.30 uur kun je in de binnenstad genieten van 45 muzikale acts op 22 locaties. En ook in Arnhem is er dit jaar een speciaal 3voor12 Hollandse Nieuwe-podium!

Vrijdag 12 oktober is de Popronde voor de een na laatste keer terug in Gelderland, en wel in Arnhem. 45 bands op 22 podia, die allen gratis te bewonderen zijn. Café The Stage is voor de gelegenheid omgetoverd tot 3voor12's Hollandse Nieuwe-podium met optredens van MADI en Palio Superspeed Donkey.

MADI
Hoe snel kan het gaan? Madi Hermens begon als singer-songwriter, maar veranderde na het winnen van Kunstbende Limburg in de zeskoppige band MADI. Even later stond ze zelfs op Pinkpop met haar ingetogen pianoliedjes en stevige popnummers met een rauw randje. Inmiddels waren ze ook al te zien bij DWDD en deden ze voorprogramma’s van onder andere UB40.

Palio Super Speed Donkey
Luister vijf minuten naar Palio Superspeed Donkey en je ontkomt er niet aan te zeggen: alsof de jonge Arctic Monkeys aan een tweede jeugd zijn begonnen. Het verschil is dat deze jongens uit Nederland komen en een gemiddelde leeftijd van nog geen vijftien jaar hebben. Toen I Bet You Look Good On The Dansfloor uitkwam waren zij 8 jaar. Maar echt.

Bekijk hier het volledige programma van de komende Popronde in Arnhem.