Vijf Gelderse bands in Popronde 2012 Vijf Gelderse bands in Popronde 2012

Reizend muziekfestival komt o.a. naar Nijmegen, Apeldoorn, Wageningen en Arnhem

, Redactie 3voor12 gelderland

Vijf Gelderse bands in Popronde 2012

Reizend muziekfestival komt o.a. naar Nijmegen, Apeldoorn, Wageningen en Arnhem

Redactie 3voor12 gelderland ,

Vandaag zijn de 100 bands en artiesten bekendgemaakt die geselecteerd zijn voor het reizende muziekfestival Popronde. Van september tot en met november zullen vijf acts uit Gelderland in de deelnemende steden spelen.

Het reizende muziekfestival doet dit jaar 32 steden door heel Nederland aan en geeft een nieuwe lichting muzikanten de mogelijkheid op te treden buiten hun eigen regio.

Uit het record aantal aanmeldingen van 1017 artiesten zijn door de selectiecommissie 100 veelbelovende artiesten geselecteerd voor Popronde 2012. Deze bands en muzikanten zijn een actuele afspiegeling van aanstormend talent in alle muziekgenres. Naar verwachting nemen 600 deelnemende podia deel en vinden 950 optredens door de geselecteerde bands plaats.

De provincie Gelderland wordt vertegenwoordigd door Mineral Beings, Leeways, Kayser Karel, DizzowDynamiscH en Yesterday’s Men.
 
Het volledige overzicht van de 100 deelnemende bands en artiesten is te vinden op de website van Popronde.

De Popronde start en eindigt in Nijmegen en komt tussendoor ook nog naar Wageningen, Apeldoorn en Arnhem. In elke plaats is weer een 3voor12 Hollandse Nieuwe-podium aanwezig.

7 september Nijmegen
21 september Apeldoorn
4 oktober Wageningen
12 oktober Arnhem
18 november Nijmegen

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland