3voor12 gelderland tipt in Luxor Live: De Avonduren 3voor12 gelderland tipt in Luxor Live: De Avonduren

Win kaarten voor dit mooie Kytopiaproject!

, Redactie 3voor12 gelderland

3voor12 gelderland tipt in Luxor Live: De Avonduren

Win kaarten voor dit mooie Kytopiaproject!

Redactie 3voor12 gelderland ,

3voor12 gelderland pluist maandelijks de agenda van Luxor Live uit. Deze keer viel ons oog op De Avonduren. Een project van het bekende Kytopialabel, waar ook het nieuwe album van The Kyteman Orchestra op verschijnt. Frontman Kapabel vertelt magische, avontuurlijke en muzikale sprookjes en fabels. Hij wordt daarbij muzikaal begeleid door een aantal muzikanten van The Kyteman Orchestra.

De verhalen van de sympathieke voorman krijgen extra zeggingskracht door de band, terwijl de muziek zelf ongelooflijk goed in elkaar zit. Dit is zoals we van de band van Kyteman gewend zijn. Het wisselt soepel van funk naar jazz naar onvervalste hiphop naar theatraal beuken, met op de juiste momenten sprookjesaccenten en klassiek aandoende intermezzo's. Kapabel rapt, praat en vertelt daar overheen.

Eind januari verscheen het album en inmiddels is Kapabel met zijn verhalen op tour door Nederland. Eerdere optredens werden erg goed ontvangen. Nu is het de beurt aan Arnhem om kennis te maken met de Avonduren. Woensdag 21 maart staat het project in Luxor Live.

Jij kunt daar gratis en voor niks bij zijn! Het enige wat je ervoor moet doen is het antwoord op de volgende vraag, voor 19 maart 11.57 uur mailen naar prijsvraag@3voor12gelderland.nl.

Welk personage komt niet voor in de verhalen van De Avonduren?
a.    Sjakie Schildpad
b.    Wammus Langnek
c.     De GVR

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland