Gelders muziektalent gezocht!

Gratis een nummer opnemen: wie wil dat nu niet?

redactie ,

De Nijmeegse studio Galloway geeft je deze unieke kans! Komend jaar stelt Galloway Studio namelijk iedere maand één opnamedag ter beschikking. Op die dag worden de muzikant of muzikanten in de gelegenheid gesteld één nummer op een professionele manier op te nemen.

Wie kan er mee doen?
Iedereen die begeleiding nodig heeft om een nummer op te nemen of de financiële middelen niet heeft om een song op een goede manier op te nemen.

Wat is de bedoeling?
Bij voldoende belangstelling wordt er elke maand in 2013 een band gekozen om een nummer op te nemen. Er wordt één dag in de opnamestudio aangeboden. Voorafgaand wordt er een gesprek gehouden ter introductie en om kennis met elkaar te maken. Op de opnamedag zelf ligt de focus ook echt op het opnemen van het nummer. Uiteindelijk ga je dan 's avonds met een professioneel opgenomen liedje naar huis. Voor singer-songwriters is er de mogelijkheid het nummer op te nemen met professionele sessiemuzikanten.

En dan?
Daarna mag je met het opgenomen nummer doen wat je wilt. Aan het einde van het jaar wordt er een mooie cd gemaakt waarop de twaalf liedjes te horen zijn.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je nummer voor 15 april via www.wetransfer.com op naar: info@gallowaystudio.nl onder vermelding van “opnamedag april” en wie weet sta jij in april al te spelen in een professionele studio!

In een interview op onze site licht initiatiefnemer Sebastiaan van Bijlevelt dit mooie project toe.