Hooikoorts: Drift 2012

Eerste namen Drift vandaag bevestigd

3voor12 gelderland houdt je ook dit jaar weer op de hoogte van al het nieuws rondom Drift. Hier vind je als eerste de nieuwe namen van Drift!

Na twee geslaagde edities staat ook dit jaar de Nijmeegse Vasim weer een volledige dag in het teken van actuele, baanbrekende techno. Drift Festival is een boordevol cultuurprogramma. De monumentale Nijmeegse Vasim, is met zijn prachtige ligging aan de Waal de culturele broedplaats van Nijmegen.

Drift borduurt voort op de culturele status van de Vasim en komt op 12 mei naar Nijmegen met een baanbrekende en actuele technoprogrammering. De reeds bekende namen zijn niet de minste. Zo geeft de absolute Nederlandse technokoning Speedy J een dampende drie uur durende  set weg. Daarnaast is er plaats voor de verbluffende samenwerking van Regis (Sandwell District) & James Ruskin genaamd O/V/R. Deze gelegenheidscombinatie maakt internationaal furore in de techno scene en staat garant voor een knap, industrieel staaltje muziek. Benny Rodrigues wordt ook naar Nijmegen gehaald. Deze jarenlange publiekslieveling is een nieuwe weg ingeslagen onder zijn pseudoniem ROD. De laatste artiest die bekend gemaakt wordt is Space Dimension Controller, die garant staat voor house barstensvol sentiment. Een must-see op Drift Festival. Ook zullen Robert Hood, RODBrendon Moeller, Claro Intelecto, San Soda, Davy Brandts, Gohan & Raul Santos en Brent Rozendaal naar de Vasim komen