Tip Van De Maand Luxor Live: Black Box Revelation + Black Bottle Riot Tip Van De Maand Luxor Live: Black Box Revelation + Black Bottle Riot

Win kaarten voor deze BBR+BBR show!

, redactie

Tip Van De Maand Luxor Live: Black Box Revelation + Black Bottle Riot

Win kaarten voor deze BBR+BBR show!

redactie ,

Als een hete opwarmer voor de Koninginnedagpret heeft Luxor Live een wel heel vet affiche opgeprikt voor de komende vrijdag. Het Belgische garagerockduo Black Bottle Riot 'meets' de Nijmeegse southern rock-'gods' Black Bottle Riot.

"Rolling Stones meets Black Keys", zo prijkt de titel boven veel recencies over Black Box Revelation en dat is niet zonder reden. De twee Belgen bedienen zich van zowel blues als rock en gebruiken hiervoor het onmiskenbare distortion-geluid waarbij stem en gitaar een zeer rauw karakter krijgen.

 


Het nieuwe album My Perception toont eens te meer aan dat we ze gerust in een adem kunnen noemen met grootheden als The Rolling Stones en The Black Keys. Maar Black Box Revelation beschikt weldegelijk over een eigen geluid! En dat geluid rockt zoals Belgen dat kunnen!

De vier rock-'n-rollers van Black Bottle Riot uit Nijmegen zijn al omschreven als een krachtige mix van Lynyrd Skynyrd en The Ramones. Dat betekent een aantal goede zaken: een repertoire vol ijzersterke nummers en uiterst luide gitaren. Loeiharde southern rock uit Gelderland en een no-nonsense attitude. Niet te missen!

 

Wil jij je oren even laten uitblazen zo vlak voor Koninginnedag?

Als jij nóg drie bands kan noemen die de term Black in hun naam voeren, maak je kans op twee kaarten voor dit optreden! Stuur je antwoord uiterlijk 25 april 23.57 uur naar prijsvraag@3voor12gelderland.nl

Black Box Revelation + Black Bottle Riot
Vrijdag 27 april 2012, 21.00 uur
Luxor Live, Arnhem

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland