Nieuwsflits: Zwarte Cross verlaagt prijzen Nieuwsflits: Zwarte Cross verlaagt prijzen

Kramperen wordt kamperen met Grasnapolsky

Nieuwsflits: Zwarte Cross verlaagt prijzen

Kramperen wordt kamperen met Grasnapolsky

In tijden waarin alles duurder wordt, kiest de organisatie van de Zwarte Cross, De Feestfabriek, er voor om vroege beslissers te belonen. “De Zwarte Cross is een feest voor de hele familie en moet betaalbaar blijven voor iedereen!”, aldus Zwarte Cross-festivaldirectrice Tante Rikie. Nieuw op de Zwarte Cross is dit jaar Kampeerhotel Grasnapolsky. Kramperen wordt kamperen!

Voorverkoop start 19-11-2012

De voorverkoop van de zevende editie van het jaarlijkse evenement in het Achterhoekse Lichtenvoorde begint aanstaande maandag voor leden van de Zwarte Cross Fanclub. De rest van de wereld kan vanaf 26 november kaarten bestellen. “De Zwarte Cross is een feest voor de hele familie en moet betaalbaar blijven voor iedereen!”, aldus Zwarte Cross-festivaldirectrice Tante Rikie. 

In tijden waarin alles duurder wordt, kiest de organisatie van de Zwarte Cross, De Feestfabriek, er voor om vroege beslissers te belonen. Tante Rikie: “Het leven is tegenwoordig al duur genoeg en wilde ik niet met lede ogen aan zien hoe bezoekers worden uitgeknepen bij evenementen en festivals. Ik zal maar weer eens het goede voorbeeld geven, dacht ik. Van addertjes onder het gras en bijkomende kosten als servicekosten en parkeerkosten is dan ook geen enkele sprake!” 

Voor het totaaloverzicht van de prijzen check je uiteraard de site van de Zwarte Cross.

Kampeerhotel Grasnapolsky

Nieuw op de Zwarte Cross is dit jaar Kampeerhotel Grasnapolsky. Dit luxe kampeerhotel bestaat uit reeds opgezette, volledig ingerichte en zeer ruime tenten met opgemaakte luchtbedden, een stroompunt, verlichting en voor de tent een terrasje inclusief tuinmeubilair. Bezoekers hoeven dus op hun reis van en naar de Zwarte Cross niet te sjouwen met slaapzakken, matrassen, tenten, etc. Het enige dat ze mee hoeven nemen, is goede zin! De gasten kunnen hier verder gebruik maken van een apart badhuis, sauna en een jacuzzi. Een verblijf van donderdag 25 juli t/m maandagochtend 28 juli kost € 250,- per persoon (dat is inclusief festivalkaart).

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland