Nieuwsflits: Finalisten bekend van literaire muziekwedstrijd Poetracks Talent Nieuwsflits: Finalisten bekend van literaire muziekwedstrijd Poetracks Talent

Jonge Nijmeegse solomuzikanten en bands zetten gedicht op muziek

Nieuwsflits: Finalisten bekend van literaire muziekwedstrijd Poetracks Talent

Jonge Nijmeegse solomuzikanten en bands zetten gedicht op muziek

Bowtie, Jeroen Lazeroms, Wakker worden en The Hubschrauber zijn de finalisten van Poetracks Talent 2012. Deze literaire muziekwedstrijd gaf jonge Nijmeegse solomuzikanten en bands de opdracht het gedicht 'Je moet niet slapen op de Waalbrug' van stadsdichter Dennis Gaens op muziek te zetten.

De finalisten treden op dinsdagavond 13 november op in Merleyn. Na afloop van dit concert zal de jury de winnaar bekendmaken. Deze band of muzikant mag op vrijdag 23 november optreden in Doornroosje, naast grote acts als Spinvis, Boef en de Gelogeerde Aap en Yori Swart.

Poetracks Talent richt zich op muziektalent uit Nijmegen tot 24 jaar. De jury bestaat uit stadsdichter Dennis Gaens, muziekjournalist Alex van der Hulst en zangeres Carmen van Mulier.

Poetracks Talent is een project van Literair Productiehuis Wintertuin in samenwerking met Doornroosje en BigMouth Music. Het wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen.

Finale Poetracks Talent
dinsdag 13 november
Locatie: Merleyn, Hertogstraat 13
Zaal open: 20:00 uur
Start: 20:30 uur
Toegang: Gratis

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland