Nieuwsflits: deelnemers gezocht voor Nijmeegse bandcompetities

De Nijmeegse bandcompetities Roos van Nijmegen en Kaf en Koren zoeken muzikale acts voor de editie van 2013! Vanaf heden kun je je weer inschrijven voor deze gerenommeerde wedstrijden. Acts als Yesterday's Men, Bandito en Piepschuim wonnen in eerdere jaren.

Kaf en Koren

Speel je in een band? Studeert minstens één van de bandleden aan de Radboud Universiteit of de Hogeschool Arnhem Nijmegen? Meld je dan aan voor het door Cultuur op de Campus georganiseerde Kaf en Koren: dé studentenbandwedstrijd van Nijmegen. Stuur een demo, biografie en bandfoto en wie weet spelen jullie komend voorjaar in één van de voorrondes in het CultuurCafé! Hier krijg je feedback van een deskundige jury en maak je kans op een finaleplaats in Doornsoosje, waar fantastische prijzen te winnen zijn.

De band die in de finale als winnaar uit de bus komt, raakt in het bezit van een fantastisch prijzenpakket! Het prijzenpakket bestaat onder andere uit een optreden op de 3voor12 Clubavond in Merleyn en een bandfotoshoot verzorgd door een professionele fotograaf.

Voor aanmelding (voor 18 januari 2013) en/of meer informatie, check de website van Kaf en Koren.

Roos van Nijmegen

De Roos van Nijmegen is een talentenjacht die wordt georganiseerd door Poppodium Doornroosje. De Roos van Nijmegen is bestemd voor bands en acts met een eigen repertoire, uit elk denkbaar muziekgenre, die graag een volgende stap willen maken. De Roos van Nijmegen bestaat uit een demoselectie, drie voorrondes in Poppodium Merleyn en een finale in Doornroosje.

Ben je woonachtig in de regio Nijmegen? Schrijf je dan voor 9 januari hier in!