Nieuwsflits: gezocht, talent voor Hiphop-jazz-crossoverproject Nieuwsflits: gezocht, talent voor Hiphop-jazz-crossoverproject

Nieuwsflits: gezocht, talent voor Hiphop-jazz-crossoverproject

Na drie succesvolle hiphopprojecten, Proef!, Keizersnede en Class Dismissed, neemt stichting PAN dit jaar het initiatief voor de slagroom op de taart: een crossover tussen de beste hiphop en de beste live jazz!

PAN zoekt de grootste hiphoptalenten, zowel rappers als producers, uit Gelderland en Overijssel, die zin hebben om het komende jaar aan de slag te gaan met professionele hiphopartiesten en jazzmuzikanten om een crossoveralbum te maken, op te nemen en ermee op tour te gaan! Als deelnemer aan dit project neem je een jaar lang wekelijks deel aan bijeenkomsten en repetities. Je krijgt er een serie masterclasses van grote hiphopnamen, veel ervaring, uitbreiding van je netwerk en contacten, samenwerking met grote namen uit de hiphop- en jazzwereld en een grotere naamsbekendheid als artiest voor terug.

Denk jij dat jij voldoende talent en inzettingsvermogen hebt, meld je dan vóór 5 november aan door een mail te sturen naar hiphop-jazz@hotmail.com.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland