Club 3voor12 gelderland: Sunday Sun en The Doo Run Run

15-12-2012 | Merleyn | Nijmegen

The Doo Run Run is een project van Nijmegenaar Roy Santiago. We omschreven de muziek van The Doo Run Run al als zwaarmoedig en droefgeestig, alleen dan wél zo dat de droeve geest zich in een behoorlijk vrolijke omgeving bevindt. Een zomerse wellicht, waarin gekleurde opblaasspeelgoedjes van kinderen die dol zijn op zwemmen het decor vormen en uitgelaten geschater de soundscape.

Zijn rustige liedjes met een shoegaze-achtig geluid die qua stem zo nu en dan iets hebben van Bright Eyes, zal je niet vaak live kunnen aanschouwen. Kom dus naar Merleyn!

Sunday Sun
is het geesteskind van vier jonge veteranen: Koen-Willem Toering (Woost), Yoshi Breen (RubyQ), Wouter Rentema (GEM, Laura Jansen) en Jan Teertstra (Wooden Saints, Laura Jansen) hebben hun sporen allang verdiend. Ze vonden elkaar in de gezamenlijke liefde voor korte en bondige oorwurmen met inhoud. Liedjes die spontaan een lach op je gezicht toveren, maar zich ook nestelen in je hart. De eerste single Highly Respected Rebel verleidde 3FM al om Sunday Sun tot Serious Talent te bombarderen.

meer info en vvk