3voor12 gelderland concerttips voor de komende week 3voor12 gelderland concerttips voor de komende week

Rangda, Popronde Wageningen, Charlie Jones Big Band en Club 3voor12 gelderland

3voor12 gelderland concerttips voor de komende week

Rangda, Popronde Wageningen, Charlie Jones Big Band en Club 3voor12 gelderland

Aan optredens geen gebrek in Gelderland. Soms zie je letterlijk door de bomen het bos niet meer. 3voor12 Gelderland helpt je graag op weg met tips van optredens de komende week. Kortom, onze tips!

zondag 7 oktober | Rangda | Merleyn | Nijmegen


Zondag 7 oktober zal Rangda in Merleyn. Wie? Rangda is de Balinese duivelse en kwaadaardige koningin van een soort van vampieren. Zij is er enkel op uit om totale chaos te scheppen via dood en verderf. Buiten dat is het ook een noise rock trio dat bestaat uit onder andere de gitaristen van Sun City Girls, Six Organs of Ommision. Hun nieuwste cd kun je nog luisteren op de 3voor12 luisterpaal

vrijdag 5 oktober | Charlie Jones Big Band | Luxor Live | Arnhem


In 2011 stond Charlie Jones Big band op festival de-Affaire en vrijdag 5 oktober komen ze naar Arnhem om in Luxor Live hun nieuwe album te spelen. Charlie Jones is de jongen die je zo nu en dan tegenkomt, de jongen waarbij je steevast afvraagt: “Kan die vent dan alles?” Welnu dat kan hij. Charlie Jones is een gevierd kunstenaar en bovendien een buitengewoon goede muzikant. Zijn muziek is niet makkelijk in een hokje te plaatsen maar denkt u Delta Blues met zo nu en dan een flinke Tom Waits uitschieter. Check de luisterpaal voor hun nieuwe album "Until I Get Bald"

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland