Win kaarten voor Houses en Silje Nes

Indie-pop en soundscapes in Merleyn

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Zaterdag 29 oktober spelen Houses en Silje Nes in Merleyn. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaarten weggeven.

Indie-pop en soundscapes in Merleyn

Zaterdag 29 oktober spelen Houses en Silje Nes in Merleyn. Aansluitend is er nog Helter Skelter met dj St. Paul. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaarten weggeven.

Houses maakt indie-pop in de stijl van de alternatieve Noord-Amerikaanse variant. Denk aan Feist, Broken Social Scene en Death Cab For Cutie. Opvallend zijn de vocalen van zangeres Ella van der Woude: Soms breekbaar, soms juist krachtig en vol emotie. Vorig jaar verscheen de goed ontvangen ep 'End Of Story', waarvan Stay With Me en Suicide werden opgepikt door 3FM, 3Voor12 en KinkFM. Optredens in de DWDD, op Noorderslag en als support voor onder meer The Walkmen, Selah Sue, Bettie Serveert en Dazzled Kid zorgen voor grotere bekendheid. 19 september verschijnt het debuutalbum 'Clean Life'.

De songs van de Noorse multi-instrumentalist en singer-songwriter Silje Nes hebben een heel eigen sound. Ze weet loops en geluidsfragmenten aan elkaar te knopen tot prachtige soundscapes met een spannende opbouw. De als klassieke pianiste opgeleide Silje heeft twee albums op haar naam staan: ‘Ames Room’ en het op Fat Cat Records (Panda Bear, Sigur Rós, Animal Collective) verschenen ‘Opticks’. Eigenzinnigheid gegarandeerd.

Op zaterdag 29 oktober staan ze op het podium in Merleyn en jij kunt kaartjes winnen, als je antwoord weet op de volgende vraag.

Wat is de naam van de drummer van Houses?
a.    Frits van Egters
b.    Tobias Ponsioen
c.    Armin Minderhout

Mail het juiste antwoord voor 28 oktober 15:00 uur naar prijsvraag@3voor12arnhemnijmegen.nl en win!