Win kaarten voor Cuban Heels en The Cyborgs

Rauwe garage-blues en illuster Italiaans duo in Merleyn

Tekst: redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen / Foto: archief 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Zaterdag 3 december is het tijd voor gewone en ongewone blues in Merleyn. Cuban Heels en The Cyborg treden op en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaarten weggeven!

Rauwe garage-blues en illuster Italiaans duo in Merleyn

Met hun rauwe garage-blues was Cuban Heels al te zien op gerenommeerde festivals als North Sea Jazz, Moulin Blues en Bospop. Cuban Heels laat zich beïnvloeden door grote bluesartiesten als Muddy Waters, Howlin Wolf tot soullegendes als Otis Redding en Ray Charles. De albums 'Sweet and Lowdown', 'Morphine Mama' en 'Gutbucketmusic' werden lovend ontvangen. Enkele maanden geleden bracht Cuban Heels het album 'Gritbag' uit.

Achter The Cyborgs gaat het illustere Italiaanse duo '0' en '1' schuil.
'0' speelt gitaar en '1' speelt toetsen met een hand en drums met de andere hand. De heren spelen de blues, maar niet zomaar! Naast toetsen, gitaar en drums maken ze ook graag gebruik van vuilnisbakken, huishoudelijke voorwerpen en meer ongewone materialen. De mannen zijn dan ook naar eigen zeggen geland op aarde op zoek naar de laatste sprankjes van het overleden bluesgenre.

Zaterdag 3 december treden Cuban Heels en The Cyborg op in Merleyn en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaarten verloten onder degenen die het juiste antwoord geven op de onderstaande vraag. Stuur je antwoord voor donderdag 1 december 23:57 naar prijsvraag@3voor12arnhemnijmegen.nl.

Uit welke provincie is Cuban Heels afkomstig?
1.    Zeeland
2.    Noord-Holland
3.    Twente