Win kaarten voor Klassiek Raggen tijdens De Geest Moet Waaien Win kaarten voor Klassiek Raggen tijdens De Geest Moet Waaien

Productiehuis ON geeft 2*2 kaarten weg

Win kaarten voor Klassiek Raggen tijdens De Geest Moet Waaien

Productiehuis ON geeft 2*2 kaarten weg

Donderdag 26 mei start het festival voor het gesproken woord ‘De Geest Moet Waaien’ in Arnhem. 3VOOR12/Arnem-Nijmegen geeft in samenwerking met Productiehuis ON 2x2 kaarten weg. Hoe kom je aan deze kaarten? Lees snel verder!

Productiehuis ON geeft 2*2 kaarten weg

Donderdag 26 mei zal een van de vele onderdelen van het festival “De Geest Moet Waaien” plaats vinden in LuxorLive: Klassiek Raggen met Bob Fosko.

Het repertoire van Bob Fosko is onvervalste Nederlandse muziekgeschiedenis. Wie brulde er nooit mee op nummers als Poep in je hoofd of Naar vore!? Muziek waarvan de boodschap anno 2011 nog steeds geldig is. De bal moet nog steeds naar voren en iemand vragen of hij poep in zijn hoofd heeft is nog steeds nodig.

Nederlands grootste muzikale brulboei en het symfonie-ensemble met concertgebouwvrees hebben hun krachten gebundeld voor een bijzonder project. Onder de noemer 'Klassiek Raggen' brengen Bob Fosko en het Kollektief Roest & Wrakhout, afvaardiging van straatsymfonieorkest Riccotti Ensemble, een muzikaal avontuur waarin Nederpunk uitgevoerd wordt op de breekbare klanken van klassieke muziek.

Dit concert is een onderdeel van het Wintertuin festival dat plaatsvindt in Arnhem tussen 26 en 29 mei onder de titel "De geest moet waaien".  Voor dit concert geven we samen met Productiehuis ON 2x2 kaarten weg. Het enige wat je hiervoor moet doen is je antwoord op onderstaande vraag te mailen naar prijsvraag@3voor12arnhemnijmegen.nl voor aanstaande woensdag 23.57 uur.

In welke band zat Bob Fosko vroeger?
A De Rochelende Manne
B De Raggende Manne
C De Roestende Manne

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland