Kort Nieuws Kort Nieuws

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen houdt je op de hoogte!

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Kort Nieuws

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen houdt je op de hoogte!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Een nieuwe dosis lokale wetenswaardigheden, met deze keer: finalisten Kaf & Koren bekend, GESEL XL zoekt bands, deelnemers Frame of Fame en programma Muziek en Kunst in de Kerk bekend en popschool Jacobiberg houdt open dag.

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen houdt je op de hoogte!

Finalisten Kaf & Koren bekend

Studentenbandcompetitie Kaf & Koren kent haar finalisten! Na een reeks spannende voorrondes heeft een strenge jury de volgende talentvolle bands een finaleplek gegund : Monomania, Hadrian's Wall, Tusk en The Square Lemons zullen strijden om de titel van beste Nijmeegse studentenband en mooie prijzen. Bekijk hier de volledige uitslag. De finale vindt plaats op 23 juni in Doornroosje.

Gelders Popweekend GESEL XL zoekt bands

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2011 vindt de vierde editie plaats van het Gelders popweekend GESEL XL. Twee dagen lang is Arnhem het toneel van alle aspecten van de Gelderse popmuziek. Popliefhebbers, muzikanten en organisaties kunnen meedoen met workshops en diverse seminars bijwonen. Op de podia zijn tientallen optredens van Gelderse poptalenten van dit moment. GESEL XL biedt een podium voor popmuzikanten uit heel Gelderland. KCG nodigt bekende en onbekende acts, dj’s en bands met eigen repertoire uit om zich in te schrijven tot 15 juni.

Deelnemers Frame of Fame en programma Muziek en Kunst in de Kerk bekend

Frame of Fame – de bandcompetitie van de Vierdaagse waarin bands strijden om een van de vijf podiumplekken op de Vierdaagsefeesten – maakt haar deelnemers bekend. Maar liefst 115 bands strijden mee. De bands hebben nog tot 15 juni de mogelijkheid zoveel mogelijk digitale stemmen binnen te halen. Daarnaast staan De Staat, Marike Jager, Huub van der Lubbe en Wouter Hamel met een unieke akoestische set in de Stevenskerk tijdens de Vierdaagse.

Open dag popschool Jacobiberg

Op zondag 29 mei vindt de open dag van de Jacobiberg Popschool plaats. Er zijn dan optredens en uitvoeringen te zien van een groot aantal leerlingen en de docentenband. Drumdocent Tim van Delft - drummer van De Staat - zal samen met vier andere drummers een drumbattle organiseren. Tevens kun je je tijdens de open dag inschrijven voor een gratis proefles.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland