Win kaarten voor Goose (live op I Feel Luv)! Win kaarten voor Goose (live op I Feel Luv)!

Doornroosje tipt: stuiterende electropunk

, redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Goose (live op I Feel Luv)!

Doornroosje tipt: stuiterende electropunk

redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

De Belgische band Goose was al eerder goed voor een paar stevige electrohits en lijkt weer op hetzelfde lot af te stevenen met de nummers hun nieuwe album Synrise, dat nostalgie naar wave en synth opwekt. Win nu kaarten voor hun optreden op 10 maart!

Doornroosje tipt: stuiterende electropunk

De Belgische band Goose gaat inmiddels ruim een decennium mee, en daarin is veel gebeurd voor de drie heren. Uit hun eerste album Bring it on ontsproot onder meer de dikke hit Audience. Daarna leek het even wat rustiger, maar ze waren nooit echt weg. Met hun nieuwe album en het winnen van twee MIA's in januari is de weg op- en voorwaarts stevig ingezet. Op de cd Synrise (najaar 2010) verwijzen zowel titel als inhoud naar de synth en wave van de jaren tachtig, maar het is onmiskenbaar muziek van nu. Hoogste tijd om dat zelf live te gaan horen en zien!

Grijp je kans en wees er snel bij, want: 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor dit optreden in Doornroosje tijdens I Feel Luv. Geef het juiste antwoord op onderstaande vraag en stuur het voor woensdag 9 maart 11:57 naar 3voor12nijmegen@gmail.com.

In een reclamespot van een bekend frisdrankmerk klonk de hit Audience van Goose. Welk merk was dat?

a) Pepsi
b) 7Up
c) Coca Cola

concert Goose (tijdens I Feel Luv), met Scrambled) | donderdag 10 maart | Doornroosje | zaal open 22:00 | aanvang 23:00 | entree € 15,-

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland