Win kaarten voor DeWolff Win kaarten voor DeWolff

Gigant geeft 2x2 kaarten weg

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor DeWolff

Gigant geeft 2x2 kaarten weg

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Vrijdag 17 juni zal de driekoppige psychedelische space rock ’n roll band DeWolff de popzaal van Gigant in Apeldoorn aandoen. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen geeft in samenwerking met podium Gigant 2x2 kaarten weg. Hoe kom je aan deze kaarten? Lees snel verder!

Gigant geeft 2x2 kaarten weg

Op vrijdag 17 juni zal de driekoppige psychedelische space rock ’n roll band DeWolff de popzaal van Gigant in Apeldoorn aandoen. De jonge mannen van DeWolff worden beïnvloed door bands uit de jaren '60 en '70 zoals Led Zeppelin, T. Rex en The Doors, maar ook door nieuwere bands als The Black Crowes en The Black Keys. In januari van dit jaar kwam het tweede album Orchards/Lupine uit. Reacties als “psychedelisch meesterwerk” en “pure verwennerij” liegen er niet om.
 
Ook de livereputatie van DeWolff blijft gestaag doorgroeien met een uitgebreide tour eerder dit jaar en onder andere optredens op Pinkpop, Paaspop en het Zwarte Cross Festival. Woorden als electrifying, groovy, energiek, gepassioneerd en damn loud worden gebruikt om de liveshows van de band te omschrijven.

Op 17 juni zal DeWolff, gewapend met gitaar, drums en Hammond, Gigant wegblazen. Het concert begint om 21.00 uur. Kaarten kosten €12,50 / €11,50 voor leden, maar wij mogen 2x2 kaarten weggegeven!

Het enige wat je hiervoor moet doen is je antwoord op onderstaande vraag te mailen naar prijsvraag@3voor12arnhemnijmegen.nl vóór aanstaande donderdag 23.57 uur.

DeWolff bestaat naast Robin Piso uit de broers Van de Poel. Wat zijn hun voornamen?
A. Peter & Lodewijk
B. Pablo & Luka
C. Pierre & Laurent

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland