Win kaarten voor Battle Juice in Merleyn Win kaarten voor Battle Juice in Merleyn

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen geeft 2 x 2 kaarten weg

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Battle Juice in Merleyn

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen geeft 2 x 2 kaarten weg

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Op vrijdag 8 juli presenteert Boba zijn ep Kleine Wereld in Merleyn tijdens Battle Juice. Maar er zijn ook optredens van Stinz, Evenwicht, J-maLL & aCtive en de muzikale omlijsting van de avond wordt verzorgd door Cirino Brown en Phong-T. Bij 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen kun je 2 x 2 kaarten winnen voor deze Battle Juice. Lees snel verder!

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen geeft 2 x 2 kaarten weg

Op vrijdag 8 juli is de leukste hiphop avond van Nijmegen weer in Merleyn. Tijdens deze Battle Juice zijn er optredens van Stinz, Evenwicht en J-maLL & aCtive. De muzikale omlijsting van de avond wordt verzorgd door Cirino Brown en Phong-T en dit betekent dat een scala aan fijnste platen verwacht kan worden.

Tevens tijdens deze Battle Juice de presentie van de nieuwe ep van Boba; Kleine Wereld. Met features van Bramb, Osa, Wahdi van State of Ummah, Evenwicht (GPvNL), Overtref (GPvNL), Sergana (SDTC, NINO + SID) belooft dit een spetterende plaat te worden. De nieuwe ep heeft een nieuwe vibe en dus ook een nieuwe show met meer energie.

Bij 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen kun je 2 x 2 kaarten winnen voor deze spetterende avond. Hoe? Door het antwoord op de onderstaande vraag vóór aanstaande donderdag 23.59 te mailen naar prijsvraag@3voor12arnhemnijmegen.nl.

Hoe heten de leden van Evenwicht?

A.    Le Professeur en Proza
B.    L’Educateur en Prose
C.    L’Enseignant en Prosa

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland