Win kaarten voor Nathaniel Rateliff

Merleyn tipt: oprechte en dynamische solo-folk

redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Zuiver, folk, dynamisch en kalm: het zijn maar enkele woorden die de muziek van Nathaniel Rateliff omschrijven. Op woensdag 2 februari zal Rateliff (na een optreden van singer-songwriter Pete Roe) prachtige nummers van zijn nieuwe album delen met het publiek. Win nu kaarten voor deze avond in Merleyn!

Merleyn tipt: oprechte en dynamische solo-folk

Zuiver, folk, dynamisch, oprecht en kalm: het zijn maar enkele woorden die de muziek van Nathaniel Rateliff omschrijven.
Rateliff is al even bezig als muzikant, maar opereerde niet eerder geheel onder zijn eigen naam. Zijn debuutalbum is inmiddels een feit en bij concerten speelt hij nu ook zelf de hoofdrol in plaats van die van support.
Zo ook komende woensdag 2 februari in Merleyn. Na een intro van singer-songrwriter Pete Roe zal Rateliff de avond verder invullen.

Bij zijn? 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2 x 2 kaartjes weggeven. Geef het juiste antwoord op onderstaande vraag en stuur het voor dinsdag 1 februari 11:57 naar 3voor12nijmegen@gmail.com

Op 28 januari aanstaande wordt Rateliffs album In Memory of Loss uitgebracht in twee Europese landen. Welke zijn dat?

a) Nederland en België
b) Frankrijk en Spanje
c) Duitsland en Zwitserland

concert Nathaniel Rateliff supp. Pete Roe | woensdag 2 februari | Merleyn | zaal open 21:00 | aanvang 22:00 | entree € 8,00