Win een plek op 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen podium op PaasPop Zieuwent

Doe mee aan de Slag om PaasPop

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert tijdens PaasPop in Zieuwent het 3VOOR12/Gelderland-podium. Wil jij met jouw band hierop spelen? Schrijf je dan in voor de Slag om PaasPop!

Doe mee aan de Slag om PaasPop

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert tijdens PaasPop in Zieuwent het 3VOOR12/Gelderland-podium. Na enkele succesvolle Club 3VOOR12/Gelderland-avonden hosten we een podium op dit gezellige Achterhoekse festival. Wil jij met jouw band hierop spelen? Schrijf je dan in voor de Slag om PaasPop!

Vanaf heden kunnen beginnende bands uit Gelderland hun demo’s sturen naar de organisatie van de Slag om PaasPop. Uit alle inzendingen zullen de beste vijf bands worden geselecteerd om op 26 februari te strijden om de felbegeerde hoofdprijs: een optreden op het 3VOOR12/Gelderland-podium van PaasPop Zieuwent 2011 voor een gage van € 500,-! Naast de hoofdprijswinnaars mogen ook de winnaars van de publieksprijs op PaasPop spelen.

Dus heb jij een beginnende band met eigen werk en komen jullie uit Gelderland? Aarzel dan niet langer! Stuur je demo vóór 25 januari naar: Slag om PaasPop, Wilgendijk 10, 7136 JJ Zieuwent. Of kijk voor meer informatie op www.paaspop-zieuwent.nl.

De 32e editie van het driedaags popfestival in Zieuwent belooft een brede muzikale programmering te krijgen met een aantal grote namen. Voor beginnende bands uit Gelderland een mooie kans om opgenomen te worden in de line-up en hun eigen geluid te laten horen aan een groot publiek! PaasPop Zieuwent vindt plaats op 22, 23 en 24 april.