Win kaarten voor Tim Knol en Tangarine in Gigant

16 december in Apeldoorn

redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Tim Knol komt naar Apeldoorn in het kader van zijn nieuwste album Days. Wij mogen 2x2 kaarten verloten, hoe? Lees snel verder!

16 december in Apeldoorn

Tim Knol komt naar Apeldoorn in het kader van zijn nieuwste album Days.

Na zijn debuutalbum heeft Tim met Days een eigenzinnig album de wereld in geslingerd waarop je hoort dat hij gegroeid is als muzikant en liedjesschrijver. De nog jonge Tim (22 jaar) heeft ondertussen een flinke livereputatie opgebouwd. Na optredens in de grotere zalen van Nederland (denk aan Paradiso, Tivoli en Effenaar) en festivals als Lowlands, Pinkpop, Paaspop en Zwarte Cross, weet hij steeds beter hoe hij het publiek in moet pakken en boeien. Met daarnaast onder andere een Edison voor zijn debuutalbum, een 3FM Megahit met het nummer Sam en zijn laatste hit Shallow Water op zak, heeft Tim genoeg basis om een topoptreden neer te zetten in Gigant.

In het voorprogramma staat Tangarine, bestaande uit de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. Sinds 2008 hebben de broers verschillende albums uitgebracht, met daarop nummers die duidelijk beïnvloed zijn door inspiratiebronnen Bob Dylan, Simon & Garfunkel en Neil Young.

Vrijdag 16 december treden Tim Knol en Tangarine op in Gigant en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaarten verloten onder degenen die het juiste antwoord geven op de onderstaande vraag. Stuur je antwoord voor a.s. woensdag 11.57 uur naar prijsvraag@3voor12arnhemnijmegen.nl.

Hoe het debuutalbum van Tim Knol?
1. Days
2. Shallow Water
3. Tim Knol