Win kaarten voor The Bronx en OFF! Win kaarten voor The Bronx en OFF!

Doornroosje tipt Westcoast hardcore punk

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor The Bronx en OFF!

Doornroosje tipt Westcoast hardcore punk

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Op dinsdag 23 augustus treden er twee L.A. punkbands op in Doornroosje, de compromisloze punkrockband The Bronx en het door Keith Moss opgerichte OFF!. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen geeft 2x2 kaartjes weg.

Doornroosje tipt Westcoast hardcore punk

Op dinsdag 23 augustus treden er twee L.A. punkbands op in Doornroosje, de compromisloze punkrockband The Bronx en het door Keith Moss opgerichte OFF!.

The Bronx draagt de punktraditie hoog in het vaandel: rauwe en ongepolijste productie, basic akkoorden en pittige politieke statements. Deze compromisloze punkrockband uit Los Angeles wordt wel eens 'Fugazi on speed' genoemd. De heren hebben een vergelijkbare venijnigheid gemeen met de oude helden van Fugazi. Het geluid van The Bronx is intens, hard, luid en ongepolijst, zoals authentieke punkrock moet zijn.

OFF! werd eind 2009 opgericht in Los Angeles door Keith Morris, een baanbrekend figuur in de Amerikaanse punkbeweging sinds de late jaren '70. Naast Morris bestaat de band OFF! uit drie andere prominenten: Dimitri Coats (frontman van Burning Brides), Steve Shane McDonald (bassist Red Kross) en drummer Mario Rubalcaba (drummer Rocket From The Crypt, Hot Snakes en Earthless). Met ruim drie decennia aan ervaring in de punk/hardcore-muziek zijn de bandleden nog altijd schatplichtig aan hun idealen en ademen nog altijd de esthetiek van de West Coast-hardcore.

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaartjes weggeven aan diegene die het juiste antwoord weet op de volgende vraag.

Hoe heet het debuutalbum van The Bronx?
a. Queens
b. Manhattan
c. The Bronx

Stuur het juiste antwoord op de vraag vóór maandag 22 augustus 11:57 uur naar prijsvraag@3voor12arnhemnijmegen.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland