Win kaarten voor Boysetsfire in Gigant Win kaarten voor Boysetsfire in Gigant

Reünie tour van de hardcore punk/emo band doet Apeldoorn aan

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Boysetsfire in Gigant

Reünie tour van de hardcore punk/emo band doet Apeldoorn aan

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

In 2007 nam de Amerikaanse hardcore punk/emo band Boysetsfire afscheid. In december 2010 was daar, na grote vreugde van de fans, de reünie. De eerste show was in Berlijn en vervolgens werd besloten om heel Europa door te touren. In augustus 2011 is ook Gigant aan de beurt en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaarten weggeven!

Reünie tour van de hardcore punk/emo band doet Apeldoorn aan

In 2007 nam de Amerikaanse hardcore punk/emo band Boysetsfire afscheid. Er werden nieuwe projecten gestart, maar na een aantal jaar kwam het grote gemis van Boysetsfire. In december 2010 was daar, na grote vreugde van de fans, de reünie. De eerste show was in Berlijn en vervolgens werd besloten om heel Europa door te touren. In augustus 2011 is ook Gigant aan de beurt.

Boysetsfire staat bekend om hun intensieve live optredens en neemt daarnaast geen blad voor de mond en heeft een duidelijke mening over de Amerikaanse maatschappij. De band brak in 1999 door in de hardcore scene met hun tweede studioalbum After the Eulogy.

Op donderdag 25 augustus speelt Boysetsfire, met The Menzingers als supportact, in Gigant en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaartjes weggeven aan diegene die het juiste antwoord weet op de volgende vraag.

Hoe heet de drummer van Boysetsfire?

a.    John Krasinski
b.    Matt Krupanski
c.    Alexander Kowalski

Stuur het juiste antwoord op de vraag vóór woensdag 24 augustus 11:57 uur naar prijsvraag@3voor12arnhemnijmegen.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland