Win kaarten voor Moss! Win kaarten voor Moss!

Zaterdag 27 november in de Gigant

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Moss!

Zaterdag 27 november in de Gigant

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Zij die net naast kaarten voor Moss in Doornroosje grepen, krijgen komend weekend een nieuwe kans! Zaterdag 27 november staat deze gitaarpopband in de Gigant met support act indiepopband Novack. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaarten weggeven, lees snel verder hoe!

Zaterdag 27 november in de Gigant

Afgelopen weekend in een uitverkocht Doornroosje en komend weekend weer op de Gelderse planken: Moss. Op zaterdag 27 november staat de Amsterdamse gitaarpopband in de Gigant in Apeldoorn. De support act wordt verzorgd door de Utrechtse indiepopband Novack. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaartjes weggeven, lees snel verder hoe!

Met het tweede album Never Be Scared/Don’t Be A Hero heeft Moss zich definitief in Nederland gitaarpopland gevestigd. Na succesvolle shows op festivals als Lowlands en Into The Great Wide Open, tourt Moss nu langs de Nederlandse poppodia waarbij ook de Gigant in Apeldoorn niet wordt overgeslagen.

De avond wordt geopend door indiepopband Novack. Oudleden Sander van der Linden en Wubbo Siegers van het ooit Apeldoornse Vladimir besloten een nieuwe band op te richten en dat resulteerde in de indiepopband Novack. Onlangs tekende de band een platencontract bij V2 Records. Het album Sequences & Stills, geinspireerd door bands als Elbow en Death Cab For Cutie, zal begin 2011 in de winkels liggen.

Bij zijn? 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaartjes weggeven! Geef antwoord op de volgend vraag:

Uit hoeveel leden bestaan de bands Moss en Novack tezamen?

Stuur het juiste antwoord vóór donderdag 25 november 23:57 uur naar prijsvraag@3voor12arnhemnijmegen.nl en win!

Concert | Moss en Novack
Zaterdag 27 november 2010
Aanvang: 21.00 uur | Prijs: € 12,00 | Ledenprijs: € 10,00

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland