Win kaarten voor laatste Club3VOOR12/Arnhem-Nijmegen van dit seizoen! Win kaarten voor laatste Club3VOOR12/Arnhem-Nijmegen van dit seizoen!

Striptease en Heist sluiten 19 juni af in Merleyn

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor laatste Club3VOOR12/Arnhem-Nijmegen van dit seizoen!

Striptease en Heist sluiten 19 juni af in Merleyn

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Na de winst van Oranje op Japan kun je verder feesten in Merleyn. Op 19 juni zal Heist het Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen seizoen afsluiten met een portie stevige rock. Daarvoor beklimt Striptease het podium om alvast het nodige zweet te laten vloeien.

Striptease en Heist sluiten 19 juni af in Merleyn

Na de winst van Oranje op Japan kun je verder feesten in Merleyn. Op 19 juni zal Heist het Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegenseizoen afsluiten met een portie stevige rock. Daarvoor beklimt Striptease het podium om alvast het nodige zweet te laten vloeien.

Wil je er gratis bij zijn? We geven 2x2 kaarten weg! Stuur een mail naar de redactie met daarin je naam!

Het Haarlemse Heist knalt met zijn debuut Razorblade Lemonade de luisteraar recht naar de strot. Heist staat voor krachtige gitaren, intimiderende teksten en een complexe maar groovende sound. Live is Heist een sensatie die met volle overgave de ene na de andere zaal weet te veroveren met zijn explosieve songs en podiumpresentatie met orkaankracht.

In de outskirts van Nijmegen Rock City is begin 2009 een nieuw fenomeen ontstaan: Striptease. Striptease bestaat met één doel: echte rock de wereld in slingeren. Geïnspireerd door helden als Queens of the Stone Age, Foo Fighters en alle andere pure rock staat Striptease klaar om de kleren van je lijf te blazen. De medewerkers van Striptease hebben zich de afgelopen jaren voorbereid in diverse andere bands, zoals Nirika en Defind, op podia door heel Nederland. Met de voorbereiding is het nu gedaan, het is tijd om de groove en de rock in de meest pure vorm naar de podia te brengen! Kleren uit, versterkers aan!

Na de bands zal er weer een onvervalste IndieDisco zijn met dj Maarten W. en vrienden. Zij zullen je nog tot diep in de nacht laten bewegen op fijne muziek.

Zaterdag 19 juni 2010
Merleyn – Nijmegen
Entree: € 6,-
Aanvang: 22:30u

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland