Win kaarten voor Frenzy en The Scam in Luxor Live! Win kaarten voor Frenzy en The Scam in Luxor Live!

Psychobilly en knetterende speedrock voor het hele gezin

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Frenzy en The Scam in Luxor Live!

Psychobilly en knetterende speedrock voor het hele gezin

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Een duo-affiche om je vingers bij af te likken zaterdag 10 juli in Luxor Live. Met de psychobilly grootheden uit Engeland Frenzy en de knetterende speedrock van het Nederlandse The Scam belooft het een avondje rock-'n-roll te worden voor in de boeken. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen verloot kaarten, dus lees snel verder!

Psychobilly en knetterende speedrock voor het hele gezin

Een dubbelconcert om je vingers bij af te likken! Zaterdag 10 juli in Luxor Live: de Britse psychobilly grootheden Frenzy en de knetterende speedrock van het Nederlandse The Scam.

Frenzy is een driekoppige psychobilly-band, opgericht in 1983 en uitgegroeid tot ware podiumgiganten in de lijn van de Stray Cats en Reverend Horton Heat. De basis is altijd nog vadsige en scheurende rock-a-billy, maar er sijpelt ook flink wat blues en punk door de buizen van hun versterkers. Een uitermate opzwepende podiumact doet de rest.

Het Nederlandse The Scam heeft inmiddels ook al heel wat kilometers in de benen. Ontstaan in 1986 wisten ze zich al gauw op de grotere podia te spelen en deden festivals aan als The Night of the Long Knives in Manchester en zelfs het Rotterdamse Metropolis Festival. In 1995 hielden de mannen het voor gezien, maar ze zijn sinds 2009 weer bij elkaar en met een vers album op zak zijn ze klaar om de grond weer onder je sokken vandaan te rocken.

Gratis avondje vetkuiven? Beantwoord de volgende prijsvraag en stuur je antwoord naar de redactie voor donderdag 8 juli 17:00 uur en maak kans op 2x2 vrijkaarten!

Hoe heet de bekuifde stergitarist van het legendarische rock-a-billy trio The Stray Cats?

A). Lee Towers
B). Brian Setzer
C). Dick Valentine

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland