Win kaartjes voor We Were Promised Jetpacks! Win kaartjes voor We Were Promised Jetpacks!

Merleyn tipt: een tas vol indie-hits uit Glasgow

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaartjes voor We Were Promised Jetpacks!

Merleyn tipt: een tas vol indie-hits uit Glasgow

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

De Schotse indie-hipsters van We Were Promised Jetpacks komen woensdag 13 januari naar Merleyn. De hit van London Calling en supertip voor Eurosonic doet Nijmegen aan voor een unieke show vol messcherpe gitaren, opzwepende drums en meezing-refreinen. Een grootheid in wording, komt dat zien. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen verloot kaartjes, dus lees snel verder!

Merleyn tipt: een tas vol indie-hits uit Glasgow

De jongens van We Were Promised Jetpacks zingen in hun moerstaal: het plat Schots. De band verhuisde van Edinburgh naar Glasgow en bracht afgelopen jaar debuut These Four Walls uit, een dikke tas vol indie-hits. Zelf zeggen de mannen de mosterd te halen bij bands als Frightened Rabbit en The Twilight Sad, wij durven de parallel met Arctic Monkeys en Joy Division best te trekken. Opzwepende dums, messcherpe gitaren, meebrul-refreinen en alles verpakt in een blik hitgevoeligheid dat van deze band reeds zware jongens maakt.

‘Rocketeering knapsacks gain the stratosphere-tickling booster of an anthemic Clydeside chorus, and we have lift off’, schreef de NME. Komen, zeggen wij. Op 13 januari in Merleyn.

Gratis naar We Were Promised Jetpacks? Stuur het juiste antwoord op de volgende vraag voor 16:00 12 januari naar de redactie en maak kans op 2x2 kaarten!

Wat is de naam van de voetbalclub van Glasgow, wiens fans regelmatig in de clinch liggen met hun stadgenoten Celtic?

A). Glasgow Bagpipes
B). Glasgow Rangers
C). Glasgow Haggis Foodclub


Concert: We Were Promised Jetpacks | wo 13 jan
Merleyn | Open 21:00 | Start 22:00
Normaal: € 8,00

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland