Kort Nieuws Kort Nieuws

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen houdt je op de hoogte!

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Kort Nieuws

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen houdt je op de hoogte!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Een verse portie lokale actualiteiten, met deze keer: Shaking Godspeed presenteert eerste release in Merleyn, Liquid is Live XS Local Hero, inschrijving Paasconcerten geopend, Arnhemse dj Sidney Samson op 1 in iTunes toptien, nieuwe release This Routine is Hell en Moduzz festival met puike line-up.

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen houdt je op de hoogte!

 

Shaking Godspeed presenteert donderdag eerste release
Morgen is het zo ver, dan presenteert Shaking Godspeed haar eerste release in Merleyn. Aanschaf van een ticket verschaft de bezoeker zowel toegang, als ook het bewuste debuut van de band op vinyl, met mp3-code. Afgelopen weekend stond de band op het 3VOOR12 podium op Noorderslag, bekijk hier een videoverslag van die show.
 
Liquid uitverkozen tot Live XS Local Hero

De indie-hiphopband Liquid is met de nieuwe cd "1.21 Gigawatts" door het blad Live XS uitgeroepen tot Local Hero van januari/februari 2010. Liquid is de eerste Arnhemse band sinds 2006 die dit kunststukje voor elkaar krijgt. De uitverkiezing tot Local Hero valt ten deel aan de beste drie nieuwe cd's die door Nederlandse bands in eigen beheer worden uitgebracht.


Inschrijving Paasconcerten 2010 geopend
Bands kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de Paasconcerten 2010. Het festival op oefenruimtecomplex de Jacobiberg is alleen bedoeld voor bands uit Arnhem en omgeving. Alle genres zijn welkom. De Jacobiberg zorgt traditiegetrouw voor professioneel geluid, een complete backline, publiciteit en de welbekende goede sfeer. Inschrijven kan tot 20 februari. Bands krijgen bericht nadat de inschrijvingen gesloten zijn.


Arnhemer dj Sidney Samson op 1 in iTunes dance-toptien
Meer goed nieuws uit Arnhem. De Arnhemse dj Sidney Samson staat zowel in Groot-Brittannië als in Ierland op 1 in de iTunes dance top 10 met zijn single Riverside. De hitlijsten worden samengesteld aan de hand van legale downloads via iTunes. Riverside is inmiddels wereldwijd een succes. 


This Routine is Hell brengt nieuwe plaat uit
This Routine is Hell heeft onlangs een nieuwe plaat opgenomen, The Verve Crusade genaamd, welke eind januari zal worden uitgebracht op Shield Recordings. Pre-orders van een exlusieve versie zijn nu te plaatsen via het label, een voorproefje van drie nummers valt te beluisteren op de MySpace van de band. Een release-party voor de nieuwgeborene zit er aan te komen.


Moduzz festival in Boven-Leeuwen barst vrijdag los
Vrijdag 22 januari vindt het Moduzz festival ‘final edition’ plaats in Kulturhus d’n Dulper in Boven-Leeuwen. Een puike line-up met onder andere Liquid Snow, The Vlegels en Bandito, respectievelijk winnaars van Pocketpop, Emergenza en de Gesel Van Gelderland. Verspreid over twee podia zullen in totaal zeven bands hun opwachting maken. Entree is gratis.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland